Beoordelingen van Cafe Bet Kolen Tilburg

Recente recensies

5.0
Sophia
gisteren
Jolanda
28 mei 2022

Bezorging was zeer snel. De broodjes zijn allemaal even lekker. De salade die erbij geleverd wordt is altijd een lekkere verassing erbij.

Thea mols
23 mei 2022

Heerlijke schnitzel gegeten en een lekkere carpaccio.

Jennifer
19 mei 2022

Had spareribs besteld en het was heerlijk.. Zeker voor herhaling vatbaar

Hans van Laerhoven
9 mei 2022

Lekker eten en keurig op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacques
9 mei 2022

Heerlijk eten, goede prijs en snelle bezoring

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Skel
1 mei 2022

Lekker mals de spare ribs en snelle bezorging๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marian
30 april 2022

Snel bezorgd super lekker goed warm

Remco
30 april 2022

Heb al veel spare ribs in mijn leven gegeten maar dit zijn oprecht de lekkerste die ik ooit op heb

Bruce
29 april 2022

1 van de beste sparibs uit tilburg

Marie-Jose
29 april 2022

Heerlijk gegeten en super snelle levering ๐Ÿ‘

B.T. De De Winter
28 april 2022

Al meerdere keren bestelling gedaan en altijd goed en echt lekker en op tijd bezorgd op tijd die je afspeelt super eten

Floris
16 april 2022

Prima eten

Marian hijstek
3 april 2022

Super lekker. nog heel warm .grote portie .echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Amy
3 april 2022

Netjes op tijd en erg lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kolen
2 april 2022

Super lekker gegeten weer

Sjef
1 april 2022
Diane Verster
1 april 2022

het was weer heerlijk!

Job
26 maart 2022

Lekkere ribjes, mals vlees, vooral de Jack marinade is heerlijk. Duurde ongeveer een uur voordat het bezorgd was (zaterdagavond +/- 17.45uur)

Sabrina Vugts
25 maart 2022

Super lekker en super snelle levering Alles goed warm en zeker een aanrader voor iedereen

Carlo kleijssen
20 maart 2022

Super lekker weer. Goed warm bezorgd .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
7 maart 2022

Spareribs waren top! In mijn geval de spicy

Toine
7 maart 2022
Bengi
21 februari 2022
Bengi
21 februari 2022
Corean
21 februari 2022

Altijd geweldig eten dat snel bezorgd wordt! Een super aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert
20 februari 2022
Evy
13 februari 2022

Club sandwich Bet Kolen was echt heerlijk!!!

Marjolein
12 februari 2022
Dieuwertje
12 februari 2022

Was echt top!

Paul
11 februari 2022

Perfecte spareribs. Lekkere frietjes en ook nog eens supersnel bezorgd. Alles goed warm. Als ik 1 tip mag geven: ga weer terug na een verse salade erbij. Groente in het zuur vonden wij niet zo'n success!

Wilma Van oursouw
6 februari 2022
Lisette spruyt
3 februari 2022
L.
31 januari 2022

Lekker eten, veel keuze en allemaal van goede kwaliteit. Snelle levering!

Ton Engel
30 januari 2022

Zoals verwacht weer zeer goed

Bengi
29 januari 2022
Pascal Steffens
23 januari 2022

Helemaal super!!! Net zo goed als op locatie eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan van Pelt
23 januari 2022

Bestelling geplaatst voor 19:15 en men was precies op tijd , eten was nog erg warm , spareribs waren perfect ( veel vlees) en goed van smaak , de frites was krokant dus alles was goed !!

Harrie Floris
22 januari 2022

Heerlijk de spareribs

Rob Hennevelt
21 januari 2022

Prima!!! Mooi op tijd.

Jennifer
18 januari 2022

Hadden creamy chicken. Alleen deze was zo ontzettend zout dat ik het niet heb opgegeten. Verder waren de sparibs weer overheerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marc
17 januari 2022

Het eten is met zorg bereid . Het smaakt ook heerlijk . Kindermenu zag er ook goed uit . En het is ruim voldoende qua hoeveelheid. Verbeterpunten weet ik niet .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ans
16 januari 2022

Super lekker eten

Roy
15 januari 2022

Super lekker gegeten en ruim binnen de aangegeven tijd bezorgd

Van Abeelen
14 januari 2022

Was weer top

Bengi
14 januari 2022
John
10 januari 2022

Een flinke schnitzel en heerlijk pittige spareribs gegeten. En de bestelling was precies op tijd. Toppie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda Bressers
8 januari 2022

Normaal zo mals als boter. Vlees valt zo van het bot af, heel smaakvol. Maar verrast waren we dat nu echt gekluifd moest worden. Smaak was ook iets minder. Niet slecht maar niet zoals we gewend waren.

Priscilla
8 januari 2022

Heerlijk gegeten โ€ฆ lekker warm .. de spareribs vielen zo van het bot af.. de frietjes lekker hard gebakken zo als gevraagd .. de carpaccio heerlijk !!! Bedankt voor de goede service van de jongen die geleverd heeft .. keurig op tijd .. aangegeven 17.00/17.15 en het was er om 17.02 super !!

Anoniem
8 januari 2022
Rob Hennevelt
8 januari 2022

Prima, mooi op tijd lekker/voldoende en goeie prijs!

Petra Horvers
8 januari 2022

Wederom heerlijke spareribs en de bezorging was precies op tijd. Dus een echte aanrader, wij komen zeker weer terug!

Jos Maas
7 januari 2022

Prima spakerige en kip op stok!

Tessa
6 januari 2022

Super lekkere lunch afgehaald vandaag! De sandwich bet kolen is echt een aanrader ๐Ÿฅฐ

Bepke Brรผnken
3 januari 2022

Heerlijk zoals altijd en netjes gebeld dat de bezorger wat later zou zijn. TOP !

Corrie Hermans
2 januari 2021

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roel
2 januari 2021

Snel geleverd, meer dan voldoende en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wilma Van oursouw
2 januari 2021

De soep mag wel iets waren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cel
2 januari 2021

Bestel tomaten soep voor de kleinkinderen maar was ook echt soep zat niks in dat was jammer voor de rest was alles goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vermeer
2 januari 2021

Super lekker!

corina
1 januari 2021
Koen kooiman
30 december 2021

Was erg lekker en mooi op tijd

Lisette spruyt
30 december 2021

Super lekker En snel gebracht

Tom Penrose
30 december 2021

Echt lekkere spareribs...

Miriam.en gerbrand
20 december 2021

Het was weer kaai.lekker weer.heerlijk.gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De leeuw
19 december 2021

Het was weer Super ....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dave Voetman
19 december 2021

Wat was het weer lekker! Goed bezig lieve mensjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harrie
19 december 2021

Lekker en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob Hennevelt
18 december 2021

Prima betaalbaar en op tijd

Marcel
17 december 2021

De salade die erbij zit zou aangepast mogen worden. Frisse knapperige sla met wat tomaat, komkommer en frisse dressing. De rest is top!

Eric Verster
17 december 2021

het was weer heerlijk!

Christy
11 december 2021
Ans
11 december 2021
Suzan van Schooten
10 december 2021

De spare-ribs waren heerlijk!

Anita
6 december 2021

De ketjap spareribs zijn een aanrader. Heerlijk mals. Netjes op aangegeven tijd bezorgd .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vera
5 december 2021

Super gegeten en wat leuk dat Piet je bestelling komt brengen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De jongh
4 december 2021

Het is voor herhaling vatbaar, we hebben zo heerlijk gegeten, zeker geen min puntjes alleen plus punten, ga zo door daisy en Michel jullie doen het samen geweldig, en dan in deze zeer moeilijke tijd ๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Œ๐Ÿ˜

Bengi
2 december 2021
corina van de rijt
29 november 2021

Zeer zeker een aanrader!!!!. Onze complimenten!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John van Lieshout
29 november 2021

Deze keer de Ribs Jack Daniรซls voor de eerste keer besteld. Echt lekker, zeker een aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kleijssen
21 november 2021

Super lekker gegeten โ€ฆ voor herhaling weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rinse van Dorp
18 november 2021

Super lekker eten en vriendelijke bezorging

Herman
16 november 2021

Heerlijk gegeten....spareribs waren top!!! Gaan zeker nog keer bestellen Salade bakje zou voor ons wat anders mogen ......bijvoorbeeld alleen slamix

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelique van draanen
13 november 2021

Het wad zoals gewoonlijk weer super lekker ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ

Anoniem
12 november 2021

Snel geleverd, spare-ribs zijn mals en goed op smaak. Ze waren alleen het membraam vergeten van de spareribs af te halen, iets beter schoonmaken de volgende keer a.u.b.

Bernadet
11 november 2021

Het was weer heerlijk ๐Ÿ‘๐Ÿผ Had wel medelijden met de jongen op de fiets maar hij was harstikke vriendelijk compliment. Tot volgende keer groetjes Bernadet

Gerard
8 november 2021

Super goede en lekker spareribs

Kevin
7 november 2021

Lekker mals goede kwaliteit en portie eten , optijd bezorgd ook heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B10
5 november 2021

Precies bezorgd zoals gevraagd! Dank jullie wel.

Lia
5 november 2021

Al vaak besteld en altijd heerlijk eten, snel bezorgd, goed warm en royale porties. Dikke pluim !!

marco van boxtel
5 november 2021

Bestelling netjes op tijd en correct geleverd. Levering in piepschuin bakjes komt wat goedkoop over voor maaltijden tussen 13 en 20 euro. daar zou nog wel een verbeterpunt zitten. Kwaliteit van de maaltijd erg goed.

Wilma Van oursouw
31 oktober 2021

Het was heel leuk en een klein beetje tepitig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjakie
31 oktober 2021

Godverdomme wa lekker weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christel
31 oktober 2021

Echt lekkere spareribs! Bezorger heel vriendelijk! Aanrader hoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G. Doomen
29 oktober 2021

Zoals altijd de meest lekkere ribs uit Tilburg!

Xandra buenen
28 oktober 2021

Moesten best lang wachten maar het eten was heerlijk!!!!

Loes
21 oktober 2021

Weer heerlijk gegeten, prima op smaak. De bezorger straalde tijdens zijn werk. ๐Ÿคญ

Wendy
18 oktober 2021

Erg goed gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laros
26 september 2021
Angelique
17 september 2021

Heerlijke spare ribs! Hele goede service. Ze nemen zelfs contact op als ze 10 minuten later zijn. Kunnen veel mensen (bedrijven) wat van leren

Th Damen
16 september 2021

Het was wederom een lekkere maaltijd makkelijke manier van bestellen keurig netjes op afgesproken tijd geleverd kortom chapoo mensen.

Tanja
11 september 2021

De bestelling wed keurig op tijd geleverd door een zeer netto jongeman. Defrierjes waren heerlijk en de stoof en de kip verrukkelijk. Sla en mayonaise en als toetje 2 heerlijke verassing snoepjes. Kortom TOP

Gerard verhoeven
17 augustus 2021

Was weer prima zoals altijd

Spijkers
13 augustus 2021
Huiskes
8 augustus 2021

Heerlijk eten en wat een vriendelijke bezorger!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Buster
8 augustus 2021

Alleen was het niet zo warm en de spare ribs waren te gaar . Verders was alles goed

Bepke.brunken
7 augustus 2021

Mooi op tijd, vriendelijke bezorger en heerlijk zoals altijd!!

Sjoof
7 augustus 2021
A.Molenschot
2 augustus 2021

in de kapsalon zat weinig of geen vlees. en helaas was het stoofpotje lauw. had wat mij betreft gewoon het gemogen. het was wel heel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjoof
2 augustus 2021
Kleijssen
30 juli 2021

Heerlijk gegeten โ€ฆ was weer voor herhaling vatbaar !! Echt een aanrader

John
29 juli 2021

Erg smakelijk zoals het hoort flinke portie.

Van de pol
25 juli 2021

Snelle levering van de bestelling. Eten was lekker warm en mals ( kip gyros) . Porties waren royaal voor 1 persoon. Iets minder van smaak was de rauwkost. Maar extra smakelijk de tzatziki.๐Ÿค—๐Ÿ‘

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
24 juli 2021

Super lekker eten! Ga zo door Betje Kolen

Bas
24 juli 2021

Was heerlijk, de spareribs waren goed vers viel zo van de bot af!

Drik Van Hilst
24 juli 2021

Eten was zoals altijd super. Ik had zelf deze keer voor n schnitzel gekozen, we kregen geen kleine jongen, maar n heerlijke grote schnitzel, en nog goed warm en lekker veel frietjes. Ik had hem eerder op de dag besteld met als levertijd 19u , dit is precies zo geleverd. Top geleverd dus . Dit geldt ook voor de spareribs die we in deze zelfde order besteld hebben. Ga zo door :)

Katrien
24 juli 2021

Super lekker, vers en mals deze spare ribs! Hele gezin heeft zitten smullen!

Grandieri
23 juli 2021

Super lekker en.op tijdbezorgd

Jac Dekker
19 juli 2021

Alles is super Het eten super Het brengen op tijd super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koen
18 juli 2021

Goei'n handel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tobias
8 juli 2021

Was weer lekker, goed warm en optijd.

wagener
5 juli 2021

was super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S van Gestel
4 juli 2021
Hartman
4 juli 2021

Dit was niet mijn smaak, mij te zout en te vet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rowena
3 juli 2021

Heel lkkr en snel!!!

Hester Elisen
1 juli 2021

Al verschillende menuโ€™s besteld en het is allemaal super lekker.

Mike
26 juni 2021

Normaal gesproken erg te spreken over de kwaliteit van het eten maar helaas was het vandaag niet zoals we gewend zijn. De friet was slap , de spareribs niet zo mals en lekker gemarineerd als normaal. Hopelijk was dit eenmalig en kunnen we de volgende keer weer genieten.

Dave Voetman
24 juni 2021

Creamy chicken en mosselen besteld en erg lekker alleen de frietjes te lang gebakken. Verder super!

Frans en Irma vd Heuvel
24 juni 2021

Het was weer superlekker, jammer dat de broodjes al uitverkocht waren, en hartelijk dank voor het toetje

Lemmens
20 juni 2021

Spareribs waren weer goed. De salade vond ik wat minder. Hij is niet zo rijk gevuld. Ik had hem als hoofdgerecht en het was veel groen met wat garnalen. Daarnaast zouden een paar sneetjes brood met kruidenboter erbij wel lekker zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bengi
20 juni 2021

Great service and food!

Reactie van Cafe Bet Kolen

Hi Bengi! Thank you a lot! See you soon? ๐Ÿ˜€

Dorien
18 juni 2021

Spareribs waren weer erg lekker! Fish and chips waren wat zompig helaas.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Beste Dorien, Wat fijn om te lezen dat de spare-ribs naar wens waren! Vervelend om te horen dat de fish & chips wat โ€œzompigโ€ warenโ€ฆ Het blijft een feit, dat deze met bezorgen altijd wat kwaliteit verlies hebben. Wellicht willen jullie ze binnenkort eens bij ons komen proeven? Dat is natuurlijk wel altijd het lekkersteโ€ฆ๐Ÿค— Groetjes Team Bet Kolen

Frans en Irma vd Heuvel
17 juni 2021

We hadden carpaccio salade en tonijn sandwich, en het was allebei superlekker

Reactie van Cafe Bet Kolen

Fijn om te horen dat de lunch ook naar wens wasโ€ฆ Komen jullie gauw eens naar ons? Groetjes Team Bet Kolen

Irma
12 juni 2021

Snel en van goede kwaliteit De stoof is erg lekker

Reactie van Cafe Bet Kolen

Hi Irma! Wat leuk om te horenโ€ฆ Wellicht tot gauwโ€ฆ ๐Ÿ‘‹๐Ÿฝ

Dave Voetman
10 juni 2021

Gewoonweg weer top! Blijft goed en lekker! ๐Ÿ˜˜

Reactie van Cafe Bet Kolen

Dank je Dave! Tot gauw bij ons ๐Ÿ˜€

Henk Smolders
6 juni 2021

Het was heel lekker en was prima verzorgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Beste Henk, Dank je wel voor je mooie review! Hopelijk tot gauw bij ons ๐Ÿ˜€

Angelique
6 juni 2021

Goed verzorgd en lekker gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar. Gr. aan heel het lieftallige personeel van BK vanuit Tilburg Noord.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Dank je wel Angelique! We zullen het doorgeven aan onze lieve collegaโ€™s ๐Ÿ˜ƒ

Bianca
3 juni 2021
Reactie van Cafe Bet Kolen

Dank je wel Bianca! ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿผ

Buddy
30 mei 2021

Ik niet weet hoe.. ik vond de sparibs al lekker maar vandaag waren ze echt heerlijk mals. En boter zacht!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Hi Buddy! Wat fijn om te horen dat je een extra mals varkentje had... ๐Ÿท Tot gauw ๐Ÿ˜€

Miriam van Meel
26 mei 2021

Zoals we van jullie gewend zijn, heerlijk vers, lekker warm en volop. En altijd een vriendelijke bezorging.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Hi Miriam! Wat leuk om te lezen... Daar doen we het natuurlijk voor. Fijn dat je wederom lekker hebt gegeten... Hopelijk mogen we je snel gastvrij ontvangen bij ons! De complimenten spelen we uiteraard door... Dank je wel!

Henk Westerhof
24 mei 2021
Reactie van Cafe Bet Kolen

Dank je wel Henk! ๐Ÿ˜„

loes
23 mei 2021

Heerlijke maaltijd, lekker gesmuld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Hi Loes! Wat fijn dat je wederom lekker gegeten hebt ๐Ÿ˜€ Hopelijk tot gauw ๐Ÿ‘๐Ÿผ

Rene V.
23 mei 2021

Was wederom zรฉรฉr geslaagd!

Reactie van Cafe Bet Kolen

Dank je wel Rene! ๐Ÿ˜€โœŒ๐Ÿฝ

Bengi
23 mei 2021
Reactie van Cafe Bet Kolen

Hi Bengi, Nice to hear from you again ๐Ÿ˜€ Maybe it would BE Nice if you came by our restaurant so you van see hoe beautifully our platen look instead of in those thempax boxes.

Paul van kerkoerle
23 mei 2021

SUPER

Reactie van Cafe Bet Kolen

Hi Paul, Dat vinden wij SUPER om te horen ๐Ÿ˜€

Kim
21 mei 2021
Reactie van Cafe Bet Kolen

Dank je Kim ๐Ÿ˜€

Toinr
21 mei 2021

Alles was super lekker, en Daisy super vriendelijk en klantgericht en de leuke bezorger van de nalevering van de frieten, helemaal top!

Reactie van Cafe Bet Kolen

Fijn dat jullie lekker hebben gegeten...๐Ÿ˜€ Graag gedaan hoor. Blij dat we het zo hebben kunnen oplossen voor jullie ... Hopelijk tot gauw

Petra Horvers
14 mei 2021

De spareribs waren heerlijk!

Reactie van Cafe Bet Kolen

Beste Petra, Wat fijn dat je lekker hebt gegeten... Hopelijk zien we je gauw eens bij ons? We serveren namelijk ook heerlijke gerechten in onze tuin! Fijne dag. Team Bet Kolen

Van Belkom
13 mei 2021

We werden getipt door een vriendin en besloten eten te bestellen. Het eten was gewoonweg voortreffelijk. Een echte aanrader!! Alles was lekker warm toen het bezorgd werd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Beste van Belkom, Wat een fijne vrienden heb je :) Tof om te horen dat jullie de tip konden waarderen en dat het eten naar wens was. Hier doen we het uiteraard voor! Hopelijk mogen we je gauw eens bij ons gastvrij ontvangen. Fijne zondag... Liefs, team Bet Kolen.

John Bouland
13 mei 2021

Weer een heerlijk maaltijd gehad. Kapsalon, garnalen, carpaccio en Betjes stoofvlees. Nou dat smaakt naar meer hoor. Vooral doorgaan zo.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Beste Meneer Bouland, Wat fijn dat u wederom lekker heeft gegeten... Wij hebben met liefde voor u gekookt vandaag! Hopelijk kunnen wij u snel een heerlijke maaltijd in onze binnentuin serveren, met een koud pilsje. Liefs, mr & mevr zoontjens Ps, mevr Chrisje vraagt of je komt, en je hondje meenemen in de tuin...

joze
10 mei 2021

Alles goed en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Beste Joze, Wat fijn om te lezen... Hopelijk tot gauw... Wellicht gezellig in onze binnentuin? Groetjes Cafรฉ Bet Kolen

Luuk
10 mei 2021

Friet was te hard gebakken en 1 van de spareribs was vrij droog de andere 2 perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Kuijk Ton
9 mei 2021

Echt een aanrader om bij Bet Kolen te bestellen, goede kwaliteit en lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Beste Ton! Dank je wel voor je review.. Wat fijn dat jullie lekker hebben gegeten en dat je ons aanraad... Hopelijk snel een keertje bij ons in de vernieuwde binnentuin? Dat zou gezellig zijn... Liefs, Team Bet Kolen

Ikke
8 mei 2021

Smaak spareribs was minder. Marinade niet goed ingetrokken. Wel lekker mals.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Hi Loes, Fijn te horen dat de spare - ribs mals waren! De spare-ribs worden nadien afgelakt met de marinade... Wellicht dat je dat bedoelt ๐Ÿ˜‰ Hopelijk tot gauw... Team Bet Kolen

Bengi
8 mei 2021
Reactie van Cafe Bet Kolen

Hi Bengi, Thanx for the Nice review! โญ๏ธ And all your orders... Greetz Team Bet Kolen

Moniek
7 mei 2021

Heel jammer. Bestellen hier geregeld en het is altijd top. Vandaag was die friet heel erg taai en proefde de stoof ook niet zoals normaal.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Beste Moniek, Wat jammer om te horen dat jullie deze keer wat minder gegeten hebben... Dit horen we natuurlijk niet graag en willen dit graag met je oplossen... Zou je ons je nummer op de mail kunnen zetten? Dan nemen we even contact met je op om te kijken naar een passende oplossing... Je kan ons contacten via info@betkolen.nl Met vriendelijke groetjes, Cafรฉ Bet Kolen

Gerard verhoeven
28 april 2021

Prima weer,zowel bezorging als het eten.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Beste Gerard! Dank je wel voor je mooie review. Fijne dag gewenst... Liefs, Team Bet Kolen

Henri
26 april 2021

Voor de eerste keer besteld, maar zeker de moeite waard. Echt goed eten. We gaan hier zeker vaker bestellen.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Hi Henri! Super om te horen dat je vaker wilt bestellen... Tot gauw! Lieve Groetjes Team Bet Kolen

Familie Knop
26 april 2021

Goede prijs kwaliteit en een hele nette bezorgservice. Wordt op de hoogte gehouden wanneer de bestelling onderweg is. Eten netjes verpakt en heel warm.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Beste Familie Knop, Wat leuk om te lezen dat jullie tevreden waren over het eten en de service! Dank je wel hiervoor... Groetjes, Team Bet Kolen

Rasta
19 april 2021

Lekkere fish and chips en gegratineerde mosselen. Frisse rauwkost en goed gebakken frietjes. Topper

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Beste Rasta! Super leuk om te lezen... We doen het graag voor je... Hopelijk kunnen we je binnenkort bij ons ontvangen voor een heerlijke gepresenteerd diner ๐Ÿ˜€

Dave Voetman
18 april 2021

Super lekker weer lieve mensjes!๐Ÿ˜˜

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Tof te horen dat jullie wederom lekker gegeten hebben! ๐Ÿ˜€

Bengi
18 april 2021
Reactie van Cafe Bet Kolen

Hi Bengi, Thanx for the Positive review... Greetz Team Bet Kolen

Ton Pankow
18 april 2021

Was lekker en precies op tijd en lekker warm

Reactie van Cafe Bet Kolen

Beste Ton, Wat fijn om te lezen dat je maaltijd naar wens was. Laten we hopen dat we je binnenkort gastvrij bij ons kunnen ontvangen... Tot die tijd, bezorgen we je maaltijden natuurlijk graag tot je voordeur. Hopelijk tot gauw. Vriendelijke Groetjes, Team Bet Kolen

Frans en Irma vd Heuvel
17 april 2021

Het was weer heerlijk, stoofpotje en fish & chips blijven onze favorieten. Wel een beetje laat, maar de paashaas was een grote verrassing

Reactie van Cafe Bet Kolen

Beste Frans & Irma, Fijn te lezen dat dit jullie favoriete gerechten zijn. Hopelijk gauw weer een keertje bij ons, lekker in de binnentuin dineren... De paashaas was vereerd bij jullie als trouwe bestellers te mogen komen. Groetjes van het complete Team Bet Kolen

John
16 april 2021

Altijd goede service, vriendelijk personeel en klantgericht. Top Werk!

Reactie van Cafe Bet Kolen

Wauw! Dank je wel voor dit mooie compliment John! Fijn dat alles naar wens is ...

Ikke
15 april 2021

Kwaliteit eten was perfect Gezellig en netjes ingepakt. Doet het altijd goed kleine attenties Aardige bezorger. ๐Ÿคญ

Reactie van Cafe Bet Kolen

Beste Ikke! Wat leuk om te lezen dat je wederom lekker hebt gegeten. Ook vinden wij het leuk terug te lezen, dat de attentie gewaardeerd wordt... We gaan het doorgeven aan het team hoor... Fijne ๐Ÿ‘‹๐Ÿฝ Lieve groetjes, van mij

Rob en Mike
15 april 2021

Aanrader! Altijd lekker eten. Vriendelijk en attent personeel.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Beste Rob & Mike! Dank je wel... Super leuk om te lezen! Wij doen het uiteraard graag... En de paashaas voelde zich meer dan welkom ๐Ÿ˜€ Fijne dag en hopelijk tot gauw...

Bengi
12 april 2021
Reactie van Cafe Bet Kolen

Thanx Benji ... :)

Dave Voetman
10 april 2021

Wederom geweldig lekker, ben niet anders meer gewend! Vooral doorgaan!๐Ÿ˜˜

Reactie van Cafe Bet Kolen

Dank je wel weer Dave! We gaan het doorgeven aan de keuken hoor... :)

Renรฉ
10 april 2021

Wederom super lekker gegeten. En bezorging precies op tijd. Complimenten!

Reactie van Cafe Bet Kolen

Beste Rene, Dankjewel voor je complimenten... Dit horen we natuurlijk maar al te graag.... Lieve groetjes, Team Bet Kolen

De.
10 april 2021

Helemaal prima! Twee maal de spareribs waren top. Vielen als het ware van het bot af, de marinade was ook top. De frietjes voldeden ook naar verwachting. Enige minpuntje, vind ik, is de bijgeleverde groente, het is 'vers' en het voldoet, maar hier zou wel iets meer zorg aan mogen worden besteed.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Beste De, Dank je wel voor je positieve feedback... Wij wensen je een fijn weekend en hopelijk tot gauw.

John
10 april 2021

Heerlijke kipsate en schnitzel op. Goede en snelle service. En mooi op tijd geleverd.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Beste John, dit horen we natuurlijk maar al te graag! Laten we hopen dat we je snel weer bij ons mogen ontvangen en dat de pilsjes weer rijkelijk mogen vloeien...

Natascha
9 april 2021

Heerlijk eten, flinke porties. Je proeft dat er aandacht aan besteed wordt. Ook goed warm nog bij bezorging (en het was er binnen 20 minuten). Maar graag wat minder zout gebruiken.....

Reactie van Cafe Bet Kolen

Beste Natascha, Dank je wel voor je review. Wanneer je de volgende keer wilt bestellen, geef gerust door dat je geen kruiden/zout wenst. Dan zorgen wij dat je frietjes zonder zout bij je bezorgd worden... Geen enkel probleem... Fijn weekend en dank je wel voor je bestelling!

Ans
6 april 2021
Reactie van Cafe Bet Kolen

Dank je Ans! Voor de 5 โญ๏ธ ๐Ÿ˜

Vanessa
5 april 2021

Heerlijk eten. Wij wonen in Berkel-Enschot en het eten wat bezorgd is was nog lekker warm. Een aanrader!

Reactie van Cafe Bet Kolen

Beste Vanessa! Top... Ook om te horen dat alles nog lekker warm was... Dank je voor je bestelling ๐Ÿ˜€

Venmans
5 april 2021

Vandaag voor de eerste keer besteld en het was heerlijk echt waar, voor herhaling vatbaar.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Beste Venmans! Dank je wel voor je review... Leuk om te lezen... Liefs, team Bet Kolen

Anita
5 april 2021

Netjes op de afgesproken tijd. Spareribs ketjap vielen van t botje. Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Dank je wel Anita! Ze horen ook lekker van het botje te vallen he :) Hopelijk tot gauw...

Daantje
4 april 2021

Super lekker gegeten en in deze sombere tijden maakt bet kolen zoals altijd ook nu weer een feestje ervan door de paashaas eten te laten bezorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Beste Daantje, Wat leuk om te lezen... We proberen er zo toch zeker een โ€œfeestelijkeโ€ maaltijd van te maken... Hopelijk tot gauw!

Gรผnther Bachofner
4 april 2021

Super lekker eten. Leuke bezorging van de paashaas. En netjes op de juiste tijd. Gaan we zeker herhalen.๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Jeahhhh! Dank je wel! Liefs van de Paashaas

Jeannette
4 april 2021

Netjes optijd en lekker warm bezorgd. Dus het was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Beste Jeannette, Fijn dat alles naar wens was... Liefs, Team Bet Kolen

Bart
3 april 2021

De schnitzel is al net zo goed als de spare ribs!

Reactie van Cafe Bet Kolen

Hi Bart! Fijn om te horen... Lekker genieten van alle gerechten... ๐Ÿ˜€

Jan
1 april 2021

Goeie hap en lekker warm gebracht EN een flinke maaltijd top

Reactie van Cafe Bet Kolen

Dank je wel Jan! Fijne paasdagen gewenst en hopelijk tot gauw!

Wilma Meulenberg
28 maart 2021

Het eten was optijd, warm en zeer lekker.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Dank je wel voor de mooie review Wilma... Hopelijk eens gauw bij ons in het Cafรฉ ... Team Bet Kolen

Rene
28 maart 2021

Bezorging en eten super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Dank je wel Rene! Hopelijk tot gauw...๐Ÿ‘‹๐Ÿฝ

Dave Voetman
28 maart 2021

Creamy chicken en schnitzel besteld en super lekker! Mooie aanwinst op het menu! Super!๐Ÿ˜˜

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Fijn om te horen Dave! Geniet van de nieuwe gerechten... Team Bet Kolen

Edwin Rijken
27 maart 2021

Lekkurrrrr zoals altijd! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Reactie van Cafe Bet Kolen

Kik! Fehn te heuren wir! ๐Ÿ˜€๐Ÿ‘๐Ÿผ

Jannie Nederveen
27 maart 2021

Het was super allemaal

Reactie van Cafe Bet Kolen

Dank je wel Jannie! ๐Ÿ˜€

Marcella
26 maart 2021

Het was heeerlijk!! Volgende keer weer iets nieuws proberen :-)

Reactie van Cafe Bet Kolen

Toppie Marcella! Geniet van de menukaart en hopelijk tot binnenkort! ๐Ÿ˜„

Sander
25 maart 2021

Top weer zoals gewoonlijk.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Fijn Sander... Tot gauw... Hopelijk een keer snel bij ons genieten hรจ ๐Ÿ˜‰

Dave Voetman
24 maart 2021

Kai lekker wir! En mooi op de afgesproken tijd! Chapeau!๐Ÿ˜˜

Reactie van Cafe Bet Kolen

Beste Dave! Scheelt he, een super chauffeuse gehad deze keer :) Fijn dat het wederom gesmaakt heeft... Binnenkort kunnen jullie onze nieuwe kaart bestellen... Tot gauw weer! Groetjes van de chauffeuse :)

Bengi & Theo
22 maart 2021

Love it! They are always friendly and the food is delicious.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Thanx Benji & Theo! ๐Ÿ˜ See you next week ๐Ÿ˜…

ikke
21 maart 2021

Ontzettend lekker eten ontvangen. Zal zeker vaker gaan bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Hi Ikke! Fijn dat het lekker was! Groetjes van mij...

Jac Dekket
21 maart 2021

Best lekker alleen verdomd weinig shoarmavlees erin Wat ik niet gewend ben

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Hi Jac, Fijn dat het lekker was... Groetjes Cafรฉ Bet Kolen

Judithromychloe
21 maart 2021

De spareribs waren heerlijk en de stoofvlees ook een echte aanrader.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Dank je wel dames! Graag gemaakt ๐Ÿ˜‰

Cristel en Egron
21 maart 2021

Het was weer erg lekker!

Reactie van Cafe Bet Kolen

Dank je wel! Hopelijk kunnen we jullie gauw gastvrij ontvangen... Vriendelijke groetjes van ons.

Hooman
21 maart 2021

De spareribs waren zeer goed.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Beste Hooman! Dank je... Lekker zijn ze hรจ ๐Ÿ˜‰

Dave Voetman
20 maart 2021

Spare ribs op,waren erg lekker alleen een deel was aangebrand en zwart. Iets te lang gebakken! Carpaccio was heerlijk!๐Ÿ˜˜

Reactie van Cafe Bet Kolen

Thanx Dave!

Paul IJ
19 maart 2021

Eten wat goed warm Bestelling was mooi op tijd Eten was erg lekker! Leuke persoonlijk tintje! Enige tip die ik kan bedenken: de salade mag wel wat diverser zijn, maar verder perfect!

Reactie van Cafe Bet Kolen

Beste Paul! Dank je wel voor je berichtje!... Hopelijk kunnen we snel gastvrij ontvangen ๐Ÿ˜€

Henk
16 maart 2021

De friet kruiden was iets te veel jammer niet iedereen houd daar van

Reactie van Cafe Bet Kolen

Hi Henk, wat jammer om te horen dat je niet zo van de friet kruiden houdt... Geen enkel probleem... Mocht je de volgende keer willen bestellen, kunnen we deze uiteraard ook zonder kruiden maken voor je, wanneer je dit aangeeft. Hopelijk tot gauw! Groetjes Cafe Bet Kolen

Frans en Irma vd Heuvel
14 maart 2021

Ik weet gewoon niets meer te schrijven, het is iedere keer weer super lekker

Reactie van Cafe Bet Kolen

Fijn om te horen! Hoe gaat het met jullie? Slecht weer hรจ? Nou, tot volgende week hรจ ๐Ÿ˜€

Sis
13 maart 2021

Super lekker gegeten, heerlijke mosselen, en de spareribs,alles lekker warm ,en op een mooie manier gepresenteerd, nogmaals onze complimenten!!

Reactie van Cafe Bet Kolen

Hi Sis! Super bedankt voor deze leuke review... Hopelijk mogen we jullie snel gastvrij ontvangen. Groetjes van het team

Desiree van de Sanden
13 maart 2021

Het was super goed en het belangrijkste het was goed heet

Reactie van Cafe Bet Kolen

Hi Desiree! Fijn dat het eten lekker en warm was! Dit is zeker de bedoeling. Hopelijk tot gauw...

Cornรฉ van de Zilver
12 maart 2021

Heerlijk gegeten! Nieuwe bezorgen, leuk om iedereen te ontmoeten

Reactie van Cafe Bet Kolen

Hi Corne, Wat leuk dat je naast ons eten, onze collegaโ€™s ook gezellig vind. Wellicht van de week weer een andere? Tot snel hรจ... ๐Ÿ‘‹๐Ÿฝ

John
12 maart 2021

Helaas was het deze keer iets minder. De fish was erg slap en niet krokant zoals het hoort. Misschien kwam dat door de lange bezorg tijd.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Beste John, Wat vervelend om te horen dat de fish en chips anders waren dan je verwachting... We gaan het doorgeven aan de keuken en hopelijk dat we daar een oplossing voor kunnen vinden. Hopelijk tot gauw...

Dave Voetman
12 maart 2021

Weer geweldig lekker,alleen de knoflooksaus op de kapsalon is vrij sterk,maar vooral zo doorgaan! ๐Ÿ˜˜

Reactie van Cafe Bet Kolen

Hi Dave! Fijn dat het weer lekker was. We dachten laten we wat extra knoflook door je saus doen. Of je dat nog wel zou proeven. Nou gelukt dus... ๐Ÿ˜€ Volgende week doen we het weer lekker ouderwets voor je... Thanx Dave...

Frans en Irma vd Heuvel
11 maart 2021

We hadden stoofpotje en spare- ribs. Die vielen al van het bot als je er alleen maar naar keek. Waren oh zo lekker. En ook het stoofpotje viel weer goed in de smaak. En de groetjes terug Daisy!

Reactie van Cafe Bet Kolen

Beste Frans & Irma! Inmiddels al heel de kaart kunnen proeven? Fijn dat jullie weer lekker hebben gegeten... Vriendelijke groetjes, Daisy โ€œDe chauffeurโ€ voor 1 dag ๐Ÿ˜€

Ginger
8 maart 2021

Eten was super lekker en snel bezorgd ! Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Heel graag gedaan Ginger! Hopelijk tot snel...

Jacques
8 maart 2021

Heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Dank je wel voor je 5-sterren! Altijd leuk :)

Pascale Sommer
7 maart 2021

Heel erg lekker! Goed verzorgd en ruime porties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Beste Pascale! Fijn dat het lekker en voldoende was....๐Ÿ˜€

Jan
7 maart 2021
Reactie van Cafe Bet Kolen

Dank je wel Jan! Zien we graag, 5 โญ๏ธ ren..:

Anouck
7 maart 2021

Het was weer super, net als altijd

Reactie van Cafe Bet Kolen

Fijn om te horen ๐Ÿ˜€ Groetjes van de chef-kok

Bengi
7 maart 2021

Food was delicious as always. Also, friendly and great service.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Hi Bengi! Thank you zo much! See you next time.... Gr. Bet Kolen

Lars
6 maart 2021

Ik was iets te laat voor het afgesproken ophaalmoment en ik werd al gebeld of ik er bijna was en of ik het kon vinden. Eten was van goede kwaliteit en ook meer dan voldoende. Aanrader om hier eten af te halen!

Reactie van Cafe Bet Kolen

Beste Lars, Dank je wel voor je mooie review! Hopelijk kom je snel weer wat afhalen bij ons... Je weet ons te vinden! Groetjes Team Bet Kolen

kooiman
6 maart 2021

eten was super lekker en een goede service. dik tevreden. weer heerlijk gegeten

Reactie van Cafe Bet Kolen

Beste Kooiman! Fijn dat jullie lekker hebben gegeten... Hopelijk tot snel weer... Fijn weekend, team Bet Kolen

Fam van den Heuvel
4 maart 2021

Het was weer lekker hoor, vooral de fish and chips, dat is een van onze favorieten.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Beste fam vd Heuvel! Lekker zijn ze hรจ... Wij hebben ze gisteren zelf ook maar even gegeten... Liefs van Marly & Daisy

Dave Voetman
4 maart 2021

Ik blijf het zeggen: Het was weer verrukkelijk! Ga zo gewoon door lieve mensjes!๐Ÿ˜˜

Reactie van Cafe Bet Kolen

Beste trouwe Dave! Dank je wel ๐Ÿฅฐ...

Corina
2 maart 2021

Hoi,ik wil er wel even bij zeggen dat ik ook alleen de spare ribs lekker vind met valentijnsdag stoof en hete kip besteld maar waren beiden aan de droge kant Groetjes corina

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Bedankt voor je review Corina! Groetjes Team Bet Kolen

Kleijssen
28 februari 2021

We hebben heerlijk gegeten.. en was ook voldoende ... de ketjap spareribs waren goed van smaak ... heerlijk Voor herhaling .... En netjes op tijd ... 17.30 afgesproken ... 17.25 ging de bel... Top !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Beste Carlo en Priscilla! Wat leuk om te lezen... Hopelijk zien we elkaar โ€œsnelโ€ weer hรจ! Fijne avond en bedankt voor jullie bestelling Kus van team Bet Kolen

Edwin Rijken
28 februari 2021

Lekker gegeten zoals we gewend zijn bij jullie ๐Ÿ‘๐Ÿ˜‹

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Dank je wel Edje! Hopelijk tot gauw... Liefs van ons

Wilma en Roland
28 februari 2021

Het eten was was TOP!!!!! ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ

Reactie van Cafe Bet Kolen

Beste Wilma en Roland! Dank je wel... Fijn dat jullie lekker hebben gegeten...

Dave Voetman
27 februari 2021

Het was weer top lieve mensjes!๐Ÿ˜˜

Reactie van Cafe Bet Kolen

Dank je wel Dave ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘๐Ÿผ

Corne Van de zilver
25 februari 2021

Kijk.. als zelfs de bezorgster een foto maakt ( al dan niet voor eigen gebruik ) van de knapste klant, dan weet je dat t goed zit. Sorry J.P. En knapste rooie. Deze bezorgster was de leukste. En het eten was weer uitmuntend. Ze mag zeker vaker langs komen. (Toppers van Tilburg en omstreken) bedankt weer voor de goeie zorgen en de heerlijke gerechten. 1ps. Ribben ontvliezen maakt t nog beter.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Beste Corne! Dank je wel voor deze gezellige review! Eindelijk een gezicht achter de vaste klant ๐Ÿ˜‰ We hebben je foto in poster formaat afgedrukt hoor! Tot gauw! Groetjes van alle leuke, knappe en gezellige bezorgers

Fam van den Heuvel
25 februari 2021

Het was weer heerlijk ,vooral de fish en chips, die zijn super lekker

Reactie van Cafe Bet Kolen

Beste trouwe Fam vd Heuvel! Fijn dat jullie zoโ€™n fan zijn van de fish & chips! Lekker hรจ, verse kibbeling... Tot gauw! ๐Ÿ™‚ Liefs Marly

Joris
25 februari 2021

Heb hier nu twee keer spareribs besteld, beide keren super lekker, en vriendelijk personeel!

Reactie van Cafe Bet Kolen

Beste Joris! Wat fijn om te horen... Hopelijk tot gauw... Groetjes van het hele team

21 De Wit
24 februari 2021

Was weer kei goed. De nieuwe versie van de ribkes , top Ps de zeeeeeer vriendelijke bezorgster๐Ÿ˜‰ had hard gereden want het was er zo.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Beste Twan! Dank je wel voor je review! Liefs van die leuke bezorgster ๐Ÿ˜‰

Cristel en Egron
22 februari 2021

We hebben weer heerlijk gegeten. Het eten was goed warm. De spareribs waren zo mals dat ze zowat van het bot afvielen. En het stoofpotje was ook erg lekker. Dank je wel Michel, Daisy en team Bet Kolen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Beste Cristel & Egron! Dank je wel voor deze mooie review! Groetjes van ons allemaal...

Ootje
21 februari 2021
Reactie van Cafe Bet Kolen

Dank je! โญ๏ธ โญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธ

John Bouland
21 februari 2021

Het waren heerlijke spareribs, waren zo mals, vlees viel zo van het bot. Ook voldoende garnituur erbij. Bezorging leek wel op de minuut nauwkeurig te gaan. TOP.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Beste John! Super bedankt... Michel had zijn wekker voor je gezet. Ennnn het werkt! Fijn dat de spare-ribs lekker waren. Hopelijk zien we elkaar snel aan een biljart tafel ๐Ÿ‘๐Ÿผ

Fam van den Heuvel
20 februari 2021

Het was weer precies wat we van jullie gewend zijn. Super lekker!!

Reactie van Cafe Bet Kolen

Beste Fam vd Heuvel! Wat fijn dat we weer mochten koken voor jullie... Tot volgende week ๐Ÿ˜€

Verheijden
19 februari 2021

Spareribs super mals, heerlijk van smaak. Carpaccio heerlijk! Gegratineerde mosselen heerlijk! Hete kip heerlijk!! Alles was nog lekker warm en super vers. Bezorging op de afgesproken tijd door een hele aardige bezorger! Wij bestellen zeker een volgende keer...AANRADER!!

Reactie van Cafe Bet Kolen

Beste Verheijden! Wat tot om te horen dat alles zo heerlijk was! Dan zien we elkaar snel weer ๐Ÿ‘Œ๐Ÿฝ Groetjes de bezorger

Inge
19 februari 2021

Het was weer geweldig!!!

Reactie van Cafe Bet Kolen

Dank je Inge ๐Ÿ‘Œ๐Ÿฝ๐Ÿ˜€

Steffie
18 februari 2021

Super lekker en snelle en nette bezorging!

Reactie van Cafe Bet Kolen

Hi Steffie! Fijn dat het naar wens was... Hopelijk snel echt aan tafel bij ons hรจ ๐Ÿ˜‰

Dave Voetman
17 februari 2021

Superlekker zoals altijd! Het was lekkerrrr lieve mensjes!๐Ÿ˜˜

Reactie van Cafe Bet Kolen

Beste Dave! Super dat het wederom lekker was! Wat eten jullie de volgende keer? Groetjes Michel en Daisy

Wendy
17 februari 2021

Super lekker en super service

Reactie van Cafe Bet Kolen

Thanx Wendy! Groetjes vanuit de keuken ๐Ÿ‘Œ๐Ÿฝ

Fam van den Heuvel
17 februari 2021

Super lekker eten, heel vriendelijke bezorging. En bedankt voor de mooie roos

Reactie van Cafe Bet Kolen

Beste Fam Vd Heuvel! Wat leuk om te lezen... Fijn dat het wederom gesmaakt heeft voor jullie... ๐Ÿ˜€

Suzanne
15 februari 2021

Heerlijk gegeten! Ook de dag erna was de salade en spare rib nog lekker! De Beef tataki was een beetje geklutst onderweg maar de smaak was prima! Jammer dat de viscurry van het menu is...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Beste Suzanne! Dank je voor je review... De vis curry heeft inderdaad plaats gemaakt voor de fish & chips. Wellicht vind je de huisgemaakte kibbeling ook wel lekker? Hopelijk tot gauw!

Alex
15 februari 2021

Top Michel het heeft hier prima gesmaakt!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Hoi Alex! Fijn dat het had gesmaakt! Gr Michel

Joey smits
15 februari 2021

Altijd top !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Dank je wel Joey!

Monique
14 februari 2021

Tweede bestelling bij Net Kolen en wederom lekker gegeten. De spareribs zijn super mals en de hete kip was ook lekker pikant. Zal zeker niet de laatste keer zijn dat we hier bestellen. Bezorging ook netjes op de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Beste Monique! Dank je wel. Dit horen we natuurlijk graag. Tot binnenkort... Groetjes Team Bet Kolen

Rik
14 februari 2021

Eten is echt heel erg goed, het wachten waard. Bestelling was ook zeer netjes verpakt, met op elk zakje alaaaf! En een toeter erbij, want caranaval!! Net dat beetje extra wat een groot verschil maakt. Dit zijn echte horeca mensen die het vak verstaan! Chapeau!

Reactie van Cafe Bet Kolen

Wauw Rik! Wat leuk om te horen... Daar doen we het juist voor! Fijne avond! Team Bet Kolen

Jet hovers
14 februari 2021

De spareribs en het stoofpotje smaakte heerlijk. Doen we zeker nog een keer. En de bezorger is een gezellige gast!

Reactie van Cafe Bet Kolen

Beste Jet! Fijn dat het naar wens was, groetjes de Chauffeur

Annie
13 februari 2021
Reactie van Cafe Bet Kolen

Dank je wel voor deze 10 sterren! โญ๏ธ

Priscilla
12 februari 2021

De beste spareribs!! Heerlijk mals en goeie marinade. Grote portie ook en komt heerlijk warm aan.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Beste Priscilla! Wat een mooie review... Dank je wel hiervoor... Hopelijk tot gauw. Team Bet Kolen

Anoniem
8 februari 2021
Reactie van Cafe Bet Kolen

Dank je wel voor je 5 sterren!

Wido Verhulst
7 februari 2021

Spare ribs en satรฉ besteld. Was erg mals en lekker. Frietjes ook vers. Het allemaal net iets warmer gemogen maar we hebben toch lekker gegeten. Bezorging was ook mooi op tijd. Voor herhaling vatbaar.

Reactie van Cafe Bet Kolen

Beste Wido, dank je wel voor je review. Fijn dat de smaken jullie bevielen. We gaan je tips netjes doorspelen naar de keuken... Fijne dag!

Leppers
6 februari 2021

Erg lekker en meer dan genoeg gekregen. Zeker voor herhaling vatbaar.